Publikācijas

Conley, D.J., Humborg, C., Smedberg, E., Rahm, L., Papush, L., Danielsson, Å., Clarke, A., Pastuszak, M., Aigars, J., Ciuffa, D., Mörth, C.-M.
(2008)
Past, present and future state of the biogeochemical Si cycle in the Baltic Sea.
Journal of Marine Systems, Vol. 73: 338-346
Aigars J., Müller-Karulis B., Martin G., Jermakovs V.
(2008)
Ecological quality boundary-setting procedures: the Gulf of Riga case study.
Environmental Monitoring and Assessment. Vol. 138: 313-326.
Yurkovskis A. and Poikane R.
(2008)
Biogeochemical, physical and anthropogenic transformations in the Daugava River estuary and plume, and the open Gulf of Riga (Baltic Sea) indicated by major and trace elements.
Journal of Marine Systems. Vol. 70: 77-96.
Möllman C., Müller-Karulis, B., Kornilovs, G. and St John M.
(2008)
Effects of climate and overfishing on zooplankton dynamics and ecosystem structure: regime shifts, trophic cascade, and feedback loops in a simple ecosystem.
ICES Journal of Marine Science 65 (3): 302-310.
Ikauniece, A., Kalveka, B., Jurgensone, I., Jermakovs, V., Aišpure, G., Ceitlina, M., Fedoroviča, D.
(2008)
Returning to the Baltic Proper: More Questions than Answers?
IEEE, ISBN 978-1-4244-2268-5.

2007.gads. Potenciāli toksisko aļģu problēma Latvijā un pasaulē

Pielikumi:
Download this file (popzinpubl-3.pdf)Vāks[ ]774 kB
Download this file (popzinpubl-4.pdf)Saturs[ ]504 kB

2007.gads Baltijas jūra un invazīvās sugas 

Pielikumi:
Download this file (popzinpubl-1.pdf)Vāks[ ]690 kB
Download this file (popzinpubl-2.pdf)Saturs[ ]1030 kB

Apakškategorijas

Ciešākie sadarbības partneri

  • Latvijas Universitāte

  • Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs

  • Nacionālo Bruņoto spēku Jūras spēku flotile

  • Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskais institūts (BIOR) 

  • ... pārējie.

Kontakti

Voleru iela 4, LV-1007, Rīga.

E-pasts:Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Šī mājas lapa izmanto Cookies, apmeklējot to Jūs piekrītat to izmantošanai.